Spill på hest i Sverige med ATG

ATG viser deg resultatene i sanntid fra alle de store veddeløpsbanene, så om du har et spill inne, kan du raskt og enkelt se om du vant eller ikke. Du kan også se en full oversikt over hvilke løp som går, både i dag og i dagene som kommer. I tillegg får du nyheter om de forskjellige hestene og kuskene hvis du vil ha informasjon om vinnersjansene dine. Det kan være et smart trekk å følge med på disse nyhetene, og foreta dine spill med siste nytt om hester og kusker i bakhodet.

Hos ATG kan du spille på et enkeltløp, på V4 der oddsen fra 4 forskjellige løp settes sammen, og du kan også spille v64. I v64 settes premier fra mange løp sammen, og heldige vinnere kan vinne flere millioner svenske kroner. Og for oss nordmenn er det fint å vite at de svenske millionene er nesten det samme som de norske millionene.

ATG er Sveriges svar på Rikstoto

ATG er et statsmonopol

Dersom du føler at det har noe å si, så er det greit å vite at inntektene fra spillene på ATG går til den svenske staten. Pengene blir brukt til velferdstjenester, infrastruktur og utvikling av veddeløpsbaner og hestesport i Sverige. Akkurat som i Norge er det tette bånd mellom veddeløpsbanene og det statsdrevne monopolselskapet ATG. Ønsker du å spille på hest hos andre spillselskap og du er bosatt i Sverige, må du benytte deg av utenlandske aktører. Og da må du ofte betale skatt på gevinstene dine. Det fører til at de må ha betraktelig høyere odds for å være et godt alternativ til det statsdrevne ATG. Denne forskjellsbehandlingen har kanskje ikke så mye å si for oss som spiller på veddeløpsbanen, men et lavere antall tilbydere vil jo ofte bety at man får et lavere antall spill. Det norske motstykke til svenskenes ATG, er Rikstoto.